onsdag, maj 25, 2005

snoppstopp

"-No Snopp." sa Göran P.
"-No Snopp." nickade Fredde instämmande.
"-No Snopp..det står i partiprogrammet...att man ska inte synda... så jag kan aldrig gilla snopp...." sa Göran H.
"-SNOPP!" sa madde O, på sin vidrigt gurglande norrländska.
"-no snopp" sa lasse o."nacka hade ingen snopp..."Lasse Leijon sa inte så mycket. Det brukar bli bäst så. Att vara tyst. Lasse tänkte lite tyst för sig själv: "kanske kan man flörta lite med högern och säga att man inte vill ha adkatusson, utan någon som heter adolf...yeah, det borde funka. Shit vad grym jag är. "

Så gick resonemanget säkerligen när partiledarna skulle debattera. Under parollen "Stopp för snopp!" gick dom ut och vägrade. Som ett par barnungar. Som de mest juvinala man har skådat. Partierna säger till public service, i detta fall Svt, att "har ni snopp ställer vi inte opp". hua. Partier som försöker sätta gränser för fri journalistik och fri Tv?skämmes ta mej fan, som en robinsondeltagare sa.
Jag bara undrande; vem skrev manus till denna ypperliga såpa? Sen när sitter en kompetens i snoppen? Och varför i helvete, gurra P ; har inte du ett land att styra? Jag undrar hur peddas priolista såg ut: 1) Hångla med frugan och se till att hon sitter kvar som pamp för alkoholmonopolet. 2) se till att det blir en snärta istället för fule adkatusson på partiledardebatten. 3) Köpa en ny herrgård.

Cred til Svt och public service när dom sa: glöm det. "Då fixar vi en egen debatt" sa Pedda och glömde för vilka han skulle debattera. Han ville ha den i plenasalen i riksdagen där...just det; svt24 sänder. Shit, vilket massmedialt uppschwung dom skulle få. Om dom hade tackat ja. Men pedda, du förstår att, det är samma bolag. Så ni hade fått stå helt själva. I skamvrån. Där ni hör hemma. Och debattera så mycket ni bara ville. Med en "no snopp-debattör". Hade sänt rätt signaler. Hade sänt grymma signaler- snoppar- no welcome.Här ska det vara avsnoppat.
"ok, snopp" sa fredde.
"ok, snopp" sa gurrapedda.
"JAAAAAAAAAAAAAAA!" skrek madde O. "YES!Svisch!" och imiterade smash-gängets segergest.
Snipp(a), snapp, snopp, där tog sagan stopp!