onsdag, januari 30, 2008

Värdelöst vetande

Jaha, det här var ju lite intressant.

Visste du att... Om du skriker I 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...tro mig jag har testat)...

En gris orgasm varar I 30 minuter? (Fy fan va jobbigt, 30 minuter...!!)

Om du fjärtar oavbrutet I 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu fattar jag hur jänkarna gjorde under WW2!)

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)
...Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen... hajja, 30 minuter...

Sjöstjärnor har ingen hjärna! (Sådana människor känner jag också...)

//S

tisdag, januari 29, 2008

Tchad

Jaha, då är alla väldigt intresserade av Tchad. Dit ska vi skicka 200 soldater. Jamendet låter la bra. Eller?
Vad vet vi om Tchad egentligen? Inbördeskrig sedan 1960-talet ungefär. Svårt drabbat av flyktingströmmar från Darfurområdet. Det kanman tom läsa om i aftonblaskan .

Det man inte skriver är att en utbrytargrupp ur gerillan består av 20 000 pers, varav mer än hälften är drogade barnsoldater. Ska vi då sätta emot 200 glada snälla svenskar, stötta av 400 glada med bittra fransmän? Jag vet inte, men något säger mig att beslutet är inte helt genomtänkt. Viktigt att vara där, absolut, men numerären är väl lite i underkant?
Eller?
/S

måndag, januari 28, 2008

Nyårslöften

Jag brukar säga att jag inte kan lova något som jag vet att jag inte kan hålla. T ex gå ner i vikt. Det är ju omöjligt om man som jag föredrar choklad framför morötter, chips framför gurka och öl framför vatten.

Nåväl. På fyllan och villan lovade jag att jag "i år ska jag gå ner x- kilo". Jag har svurit en del över det löftet, eftersom jag egentligen inte känner för att anstränga mig för att gå ner i vikt. Egentligen då.

Men så var vi i Götet i helgen. Och det sista vi gör är att hälsa på min farmor. Hon är 95 och ett halvt, ca 125 cm lång/kort, bryter på polska och är väldigt judisk gammal dam. Förr i tiden hade hon en tunga som var knivskarp och med högt underhållningsvärde. Dessvärre har den avtagit med åren och hon har blivit snäll- lite för snäll kan jag tycka.. Men hon påpekade nu när vi hälsade på henne "att ni ser ut att trivas med varandra för du ser lite rultig ut" till mig. Jag ska ge henne för rultig.

Ärlighet verkar ju vara jävligt länge i allafall.
//S

fredag, januari 25, 2008

Gött mos!

Nu är det ingen, noll, zip, zero personer som är inne på denna sida. Då kan jag äntligen skriva exakt det jag vill.

Har jag iofs gjort innan. Behövde bara en kass förklaring till min lathet. Done and done.

Det har runnit mycket vatten under broarna sen sist. Giftermål, bröllopsresa, svensexa, smyggiftemål... ja, det blir en del.

Skit samma. En observation från dagen. Det har öppnat en ny krog i Stockholm. DÄr kan man köpa lakritsluft. Låter dyrt. Och flummigt.

Sahlin sparkar Nuder för Östros. Gääääsp. Same same, fast utan hår.

Winnerbäck vann rocknallar. Kul. Vem är det förresten? Dogge var konfrencier. Ah. Ok.

I am back in busy-ness!

Etiketter: