onsdag, juni 01, 2005

fuskfuskfusk

detta blir en kortis. Klockan är sent. Hur som.

Jaha. Ung vänster har fuskat. Skönt. SSU har fuskat. Skönt. Vad har dom fuskat med? stash. Medlemmar. Dom utger sig från att ha välfigt många fler än vad som egenligen finns i medlemsregister. Jaha. SSU monskade med 30% procent efter revideringen, eller tiotusen människor om man så vill. Kjell-Olof Feldt gick ur SSU nyligen. Ja, det var väl dags.

man kan ta den moraliska aspekten ifråga- och bara för att vara lite jobbig så lyfter jag den ... Framtidens politiker. Fuskar. Går i Schyman, Mona Sahlin och Ola Rasks spår. Bra. Det ska läras i tid. Landet går en säker framtid till mötes.

den smått roliga detaljen är att det handlar om stash. Cash is king. Fusk för mer pengar. Mer pengar. PEEENGAR!

Det är så typiskt en socialistisk och en kommunistisk organisation. Att förespråka antikapitalism men praktisera ultrakapitalism. Jättekul. Ung Vänster och SSU är två fördolda kapitalistiska organisationer. Kan verkligen se resp. förbundsstyrelse framför mig , gnuggandes sina händer och skratta på ett sätt som bara mike myers kan bli avis på.

Det är synd om de bägge orgaisationerna. Jättesynd. Nästan så man får lite medlidande. Tänk alla som ställt upp på ideell basis, tagit kvällar och helger, så har topparna skott sig lite occh sett bra ut i paneler och statistiken...

Ungdomsstyrelsen sägs sitta och lyssna i ren desperation på The Latin Kings ; "Cashen dom tas". En passande låt eller hur?

Som en go människa ska man inte konstatera felen; man ska känna medlidande. Nu är inte jag en go människa. Har jag aldrig utgett mig för att vara. Jag är ond. Jag är skadeglad. Jag tillhör nog inget direkt block- men det här- det är bland det roligaste jag har upplevt.

Och som en sista kommentar- planka.nu :s organisation går också ut på att skapa kapital och trygghet för sina (få) medlemmar. Kapital. Det dominerar tydligen även scialistinspirerade organisationer. Det och fusk. Intresssant blandning. Vad blir man då- Stalinistinspirerad folkpartikel?

//Simon
ps. nu är det slut på röklukt på krigen. Nu kommer det lukta fis, urin och svett på krogen. Skönt. Naturliga lukter är bäst. ds.