fredag, september 23, 2005

Smått och gott om kort och gott

Ja, var ska jag börja ngnstans? Idag mår jag inte särskilt bra. Jag drack öl igår. Inte bara öl. Sprit. Också. Låt mig summera;

Jag har ett litet prank som jag gör lite då och då på krogen. När vi ska dricka shots, och det är i olika konstillationer detta är tillämpbart, så när rundturen komer till mig så köper jag en god shot , resten får grön Chatreuse. För er som inte har druckit denna vidriga shot; den smakar skit, och sitter kvar i smaklökarna några veckor senare.

Så igår, när jag anslöt till mina vänner, beställde dom in shots. Lakritsshots till sig, och grön Chartreuse till mig. Tack ska ni ha. Och tack för den påföljande tequilan, den tog verkligen skruv. Tack era jävlar.

Så jag mår lite dåligt idag. Är lite motsatsen till Friskis och Svettis- bakis och skakis.
Ni vet när man sitter på toan dagen efter och vänsterbenet börjar gå som fan.
Igenkänningsfaktorn är fenomenalt stor eller hur?

Så, idag är det fredag. Och "friday is funday"- glöm det. Det ska jobbas, slitas, remisssvaras, uppgiftsinlämnas, uppvakta svärmor för någon bemärkelsedag, ha middag för hela tjocka släkten och vår lilla tvåa, kastrera kattfan för hon löper IGEN, soporna ska slängas, locket ska läggas på brunnen.... ja, ni vet. En helt jävla vanlig fredag. En sån som brukar ligga mellan torsdag och lördag. Helgen innan lön. Fan va fett.

Hoppas nu att ni får en skittrevlig helg allihopa. Speciellt du mamma, om du har läst hela vägen hit; det är bara lögn och förbannad dikt, ALLTIHOPA.

Utom ni som bjöd på sprit igår. Hoppas ni får en förjävlig helg. Det har ni förtjänat.

//Simon

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Inte tror jag nå´t sånt -inte !
Hälsar M

10:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home