måndag, september 04, 2006

Å, vilken ondska!

Ibland hör man talas om den. Den där ondskan som finns. Inte illviljan,inte elakheten, inte missunnsamheten utan bara ren och skär ondska. Nedan är en liten notis som är hämtad från sydsvenskans nätupplaga.

"Fem pojkar i åldern 11 till 15 år trängde sig i onsdags eftermiddag in ihemmet till en handikappad man i 40-årsåldern på Bergaområdet i Eslöv. Där
överföll de mannen och terroriserade honom i två timmar. Mannen försökte
köra ut pojkarna, men då gick en av dem ut i köket, hämtade en kökskniv ochgick hotfullt emot mannen med kniven i högsta hugg. Sedan började en råmisshandel. Pojkarna slog mannen i ansiktet med knytnävar och öppna händerså att han skadades vid ena ögat och de vred om hans ena tumme.Därefter sade de till mannen att han skulle dra ner byxorna och visasnoppen. När han vägrade satte misshandeln igång igen, den här gången medupprepade slag i magen. Mannen slängdes på sängen. Där låg han hjälplösmedan pojkarna turades om att boxa honom i magen.Innan de försvann hällde de sköljmedel över mannens rygg, trampade sönderhans samling av LP-skivor samt stal hans mobiltelefon, kamera och enfilmrulle. "


Tur att dom vred om hans tumme, annars hade han kanske fått för sig att fly! Och att han inte visade snoppen? Vaddå, klart man gör det på uppmaning av tonåringar som slår och misshandlar en. Och filmrullen- finders keepers!! Bra där med sköljmedlet, skulle jag aldrig tänkt på. OchLP-samlingen? Klart som korvspad att handikappade inte ska få lyssna på skivor. Den rätten är helt och hållet förverkad eftersom dom sitter i rullstol el. motsvarande.Smarta grabbar det där. "Din tur att boxa den handikappade hjälplösa,snoppvisande mannen i magen. Höhöhö..."
Nej, det är bara Pure Evil. eller om "Bisarr ondska" är kanske den rätta benämningen på det hela.//Simon

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men hur blir dom såna???? M

9:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home